Friday, September 2, 2011

Memori Cornflakes madu

Assalamualaikum...!

Haaaa....cam mane raya korg..??

mesti best kan...hehehe..

Waima aku beraya kat area Keyel jer...best jugak..

Tipu la x jeles kengkawan beraya kat kampong..

jeles seyhhhh....!!

tapi...nak buat cam mane kan..

kampong ku di keyel...kat ganu pong ade..

tapi...just sedara mara belah ayah je la..

pape pon...ni bukan la topik nk di kupas hari ni...

actually...pernah satu ketika aku buat kueh raya..

yang diberi nama CORNFLAKES MADU...

betol ke ejaan ek..???hehe..bantai je la labu...

ok sambung....

bile dah siap tu...tergerak la hati nk bagi someone rasa an...

bese la...ayor tangan sdiri an...heheh..

so mlm keesokannye aku pon jumpe la org tu..

siap bg 1 BALANG ooo kat die...syg punye pasai...

die pon kate SEDAP...dan KENYANG makannye...

sebab ape..??? sebab aku buat 1 cupcake tu penuh2..heheh..

tapi sayang...hubungan aku dan die x lame...

hurmmmm.....

so tahun ni aku buat lagi cornflakes madu tersebut...

tatkala membuatnye...terkenang daku kepada si dia..haishhh...!

memori cornflakes madu daaaa...

itu la kali pertama dan terakhir aku buat cornflakes madu

bagi org yg ku cintai...

ok...da TAMAT....  :')



Haaaa...alang2 da cerite sal cornflakes madu...

nah aku bg korg tgk gambar2 kueh and kek raya yg aku buat..

bukan sorg...tp dgn adik beradikku...

sila la lihat yer..



Cornflakes Madu Vegiterian..


Cornflakes Cokelat Bulan Bintang..



Kek Cokelat dan Kek Strawberi...



Kek Cawan Strawberi...



Sekian saje entry kali ni...

Wassalam.....

10 comments:

  1. Wahh !! buat biskut ! rajinnya ! tabikk springggg . hehe . btw , alala , sweetnyewww buat biskut bagi kat yang tersygss . huhu . untunglah si dia kan ! (^________^)v

    ReplyDelete
  2. huhuh..untungnya hanya sementara jer...
    jgn tabik spring sgt...hehehe..

    ReplyDelete
  3. HAHA . Tak . nak tabik spring spring jugak . sweet sangat sangat sangat. susah nak cari ni ... haha. Sementara je ? ala ... hurm , takpe2 . be strong . Nanti one fine day jumpa la tuuu yang betul2 sebetulnya untuk kamu yerp !... peace .. (^________^)v

    ReplyDelete
  4. heheh...sweet la coz corn flake madu ann...kalo madu x sweet bkn madu namenyer.. :P
    huhu..insyaallah...

    ReplyDelete
  5. ceh . macam tu lak . HAHA . pandai jelah . =.=

    ReplyDelete
  6. HAHA. ek eleh. takde paaperrrr ... :P . kesian tak boleh nak baca ea. kesian kesian kesian . HAHA.

    ReplyDelete
  7. grrrr...grrrrrrr.....nk kne cubit dak kecik ni... :P

    ReplyDelete